Ännu en helg i Öregrund

Efter den två timmar långa bilfärden kan det vara gott med en banan framför tv:n.Hinken är alltid rolig, för den kan man fylla med precis vad som helst. T ex kottar och okända bär.


Sedan hittade killarna en liten platå, där det förmodligen egentligen ska stå en blomma eller något annat fint. "Då så, perfekt för oss!", tänkte de och turades om att stå där och låta sig plåtas. "Min tur!", "Min tur!", "Min tur!" Ja ni fattar.


På lördagar ska alltid gubbarna, dit jag inte hör, in till byn och tippa. Då är det lätt hänt att man ramlar in på någon restaurang och denna gång var det Briggen som fick äran att servera oss lite mat. Här ser ni tre guldklimpar som tålmodigt (nåja...) väntar på varsin Capricciosa.


Sedan har kameran inte hängt med så mycket mer, men det har gungats, lekts och badats. Även en tur förbi farmor hanns med på hemvägen och där blev det också lite bad, även om initiativtagaren Saga inte tyckte att det var lika skönt som det först såg ut.

BTW, om mindre än en vecka åker vi till Gotland. Yeehaaw!

Lekparken hemma på gården


Fishy fish!

I brist på annat fick jag för mig att försöka fånga några av våra fiskar på bild. Här ser ni de som visade bäst samarbetsvilja.


September + Petter

Igår spelade alltså September, följt av Petter. Inte oktober, som i almanackan. Man kunde ju tro att när de båda ändå var på plats så skulle de köra "Baksmällan" ihop. Men nej, den fick September göra själv, med Petter som playback.

De drog en hel del folk och som synes valde vi till och med att stå på fattigmanssidan av ån, trots redan betalt inträde, för att slippa den extrema trängseln.


Vad skönt att festivalen är över nu! Livemusik till bra pris är det enda fina med såna här festivaler. Jag har väldigt svårt att se det roliga i trängseln och alla fulla ungdomar. Nästa helg är det Power Meet, där snackar vi folkfest!

Extra kul torsdag!

Jag gillar torsdagar. Redan på torsdagar brukar jag nämligen känna lite fredagsfeeling, men det är faktiskt ganska lustigt att det räcker för att göra humöret lite extra bra. Jag menar, fredagarna är ju bra för att helgen börjar när arbetsdagen är slut. Dessförinnan är fredagen som vilken arbetsdag som helst, men man är givetvis glad att det snart är helg. Fredagen i sig är ju inte helg. Därför tycker jag det kan kännas en smula överdrivet att känna doften av helg redan på torsdagen. Men det är knappast skadligt att vara glad utan någon vettig anledning, så jag fortsätter med mina dumheter.

Igår var en extra händelserik torsdag, för den här helgen... - ehh, ja inklusive torsdagen - är det Västerås Cityfestival.


Först ut på scenen var Daniel Adams Ray


När Daniel var klar hade vi ganska precis en timmes uppehåll innan nästa spelning, den egentliga orsaken till att vi över huvud taget tog oss ner till stan denna torsdag...

Biltok som jag är så kan jag inte låta bli att slita fram kameran om det dyker upp en fräck bil
Sedan var det dags...


Visst ser de roliga ut!


Promoe!

RSS 2.0