Man ska ha husvagn!

Orsaken till att vistelsen på Gotland blev så kort som den blev var att vi skulle hem och ta emot barnen, för att ge oss av mot husvagnen i Öregrund. Där stannade vi i nästan två veckor och hade det helt underbart.

Killarna hittade "kusin" Sebastians polismotorcykel och hade väldigt kul med den, så länge de inte slogs om vem som skulle ha den. Här får Emil lite hjälp av Saga.
På sommaren SKA man äta glass! Storasyster Saga visar hur man gör.


Här vet jag inte riktigt vad Albin håller på med


Roslagsloppet närmade sig och vi kände att vi skulle behöva en vagn att köra killarna i. Bara promenaden från campingen är ju ett par kilometer. Blocket scannades av under en kväll och morgonen efter for vi till Tierp för att köpa en ganska solblekt, men så gott som oanvänd Emmaljunga. -"Fin vagn!", som killarna säger om och om igen.


En dagens outfit-bild, eller nåt


Jag plockade fram kikaren för att spana lite efter en Havsörn som flög över oss och letade lunch. Saga skulle förstås också kika
100 % Fanta


Sedan gjorde vi en utflykt med Eckerölinjen. Killarna satt fint vid bordet och väntade på varsin macka, när Saga härjade inne i lekrummet.
Som sagt, killarna och nya vagnen... Jag tog dem med på en promenad till denna småbåtshamn och frågade om de ville hoppa ur vagnen och gå fram och kika på utsikten. Men nej, de skulle givetvis sitta kvar i vagnen och eftersom jag inte ville lämna dem, så fick jag snällt släpa upp vagnen på klipporna.


Sedan var Roslagsloppet igång, med tillhörande festligheter
Johan Rheborg var en av deltagarna i kändisklassen. Jag tycker för övrigt att Aschbergs seger var väldigt oförtjänt. Det hette att han tilldömdes segern bara för att han ledde tävlingen så stort, tills han begick ett misstag och körde samma långa bansträckning som tidigare år. Informationen om nya sträckningen hade "inte nått dem", tydligen. Men men, kändisklassen är väl mest en kul grej.


Albin och Emil somnade i vagnen, under promenaden hem i ösregn. Notera låtsasmorfars påse med äppelmunkar, vilken Albin vaktade som om det vore en säck med guld. Om man så lite som försökte röra den vaknade han omedelbart och började skrika.


Jag erkänner, det var jag som tyckte han skulle prova halsbandet för att se om det matchade shortsen och skulle ge honom den där riktiga surfar-looken. Är dock inte helt hundra på att jag tänkte rätt där...


Saga fick fina flätor gjorda av "moster" och när de togs ut några dagar senare var hon så här tjusig. Notera det något arroganta modell-facet.


Det var nog en ganska komplett summering av våra tre helt fantastiska semesterveckor. Något som inte hamnat på bild är att jag börjat fiska, för första gången i vuxen ålder. I Öregrund lyckades jag dra upp två gäddor och en abborre. Gäddorna var väl på en 7-8 kg styck och abborren vägde in på ca 4 kg. Jag lovar. På hedersord!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0